Jäsenedut

Talvilomalla Kalpalinnaan tai niinkauan kuin lippuja riittää

Hämeenlinnan Toimihenkilö Pro Ry:n jäsenetuna tarjoamme Kalpalinnan hissilipun hinnasta Päivälippu ja 3h lippu) -50% (perushinta päivälippu 41€ ja 3h lippu 35€). Jäsenedun voit lunastaa ostamalla lipun Kalpiksen kahvilasta tai ravintolasta näyttämällä jäsenkorttia ja henkkaria. Nimi ja jäsennumerotiedot kirjataan listaan. 1 lippu/ jäsen /päivä. Lippuja rajoitettu määrä.

Jännitystä elämään Pakohuoneet-Getaway Hämeenlinna

Uusi jännittävä jäsenetu käytettävissänne Hämeenlinnan toimihenkilöt Pro Ry:n jäsenet, jäsenkorttia näyttämällä. 5€ alennus pelimaksusta / etu on henkilökohtainen. Getaway Hämeenlinna tarjoaa meille jännitystä pakohuoneissaan. https://www.getaway.fi/hameenlinna/

Ilmaiseksi Kirpsukka Moves tunnille


Uusi jäsenetu on käytettävissänne 1.1.2020 alkaen Pron jäsenkorttia näyttämällä! Pääset osallistumaan yhdelle Kirpsukka Movesin tunnille ilmaiseksi. Älä jätä etuutta käyttämättä. Katso tunnit: http://www.kirpsukkamoves.fi tai http://www.facebook.fi/KirpsukkaMoves

HPK:n kotipelit kaudella 2019-2020

Hämeenlinnan toimihenkilöt Pro Ry:n jäsenet on oikeutettuja 3,50 euron alennukseen normaalihintaisista kotiottelulipuista jäsenkorttia näyttämällä ja alennukseen oikeutettu saa ostaa kerralla kaksi lippua alennettuun hintaan. Liput voi ostaa Kerho-ravintolasta. HPK:n otteluohjelma löytyy täältä.

PULAHTAJAT RY

UUSI Jäsenetu! Sinulla yhdistyksemme jäsenenä on mahdollisuus käydä tutustumassa Pulahtajien toimintaan Ahveniston saunalla. Jäsenkorttia näyttämällä pääset tutustumiskerralle maksutta ja huomaa edullinen jäsenhinta loppuvuodelle!
Hämeenlinnan Toimihenkilöt Pro ry on Pulahtajien ensimmäinen kannattajajäsen!